Privaatsuspoliitika

/
Privaatsuspoliitika

Küpsiste- ja Privaatsuspoliitika

A&EE Kaubad OÜ on võtnud endale kohustuse kaitsta oma klientide ja E-poe kasutajate privaatsust ning koostanud privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad Kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja säilitamist.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

A&EE Kaubad OÜ kasutab Kliendi poolt sisestatud isikuandmeid E-poe kaudu teenuse pakkumiseks, et tagada tellimuste kohaletoimetamine ning Kliendi ees võetud kohustuste täitmine. Kliendi isikuandmetena käsitleme kontaktandmeid, täpsemalt kliendi nimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress, pangarekvisiidid. Isikustamata andmeid kasutatakse selleks, et kaardistada enim huvipakkuvad tooted meie veebilehel. A&EE Kaubad OÜ-l on õigus kasutada Kliendi kontaktandmeid reklaami ja muu informatsiooni edastamiseks Kliendile.

Muude andmete kogumine

A&EE Kaubad OÜ kogub ka isikustamata andmeid, ehk andmeid, mida ei saa otseselt siduda kindlate isikutega. Sellisteks andmeteks on veebilehe aekaubad.ee külastajate sugu, vanus, keele eelistus ja asukoht. Samuti kogume andmeid Klientide tegevuse kohta meie veebilehel ja E-poes ning neid kasutatakse Klientide eelistuste väljaselgitamiseks.

Isikuandmete muutmine

Kliendi tuvastamiseks ja temaga kontakteerumiseks kogutud isikuandmeid on võimalik näha, muuta ja täiendada meie veebisaidil „Minu konto“ lehel. 

Isikuandmete edastamine

Transpordi ja makse korraldamise huvides edastab A&EE Kaubad OÜ vajaminevad andmed vastavatele ettevõtetele.

Isikuandmete kaitse

A&EE Kaubad OÜ rakendab kõiki ettevaatusabinõusid, sealhulgas nii administratiivseid kui tehnilisi, et kaitsta kliendi isikuandmeid. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Turvalisus

A&EE Kaubad OÜ e-poest sooritatud tellimuste käigus kogutud isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. E-pood järgib isikuandmete kaitsel häid tavasid ja juhindub Isikuandmete kaitse seadusest.

Küpsistepoliitika

Mis on küpsis?

Me kasutame küpsiseid sellel veebisaidil. Küpsised on väikesemahulised tekstifailid, mille veebiserver saadab kasutaja veebilehitsejale ja mis salvestatakse kasutaja arvuti kõvakettale. Kui külastate meie veebisaiti, läheb  küpsistele salvestatud teave meie serveritesse. Kui külastate uuesti meie veebisaiti, siis tunneme teid küpsiste abil ära. Seda tehakse viisil, mis ei tuvasta Teid isiklikult. Küpsised aitavad meil mõista, kuidas Te meie veebisaiti kasutate ja kuidas saaksime seda veelgi paremaks muuta. Konkreetsete küpsiste paigutamiseks on vaja Teie luba.

Küpsiste lubamine/keelamine

Kui kasutate meie veebisaiti, siis nõustute küpsiste kasutamise ja talletamisega teie lõppseadmes. Saate vaadata meie veebisaiti ka ilma küpsisteta, kuid siis ei ole teile saadaolevad teenused täielikud. Saate takistada küpsiste salvestamist lõppseadmesse, keelates brauseril küpsistega nõustumise. Pange tähele, et enamik brausereid nõustub küpsistega vaikimisi. Peale selle saate oma lõppseadmesse salvestatud küpsiseid igal ajal kustutada. Suunised selleks leiate brauseri või lõppseadme juhendist.

Küpsiste kategooriad

A&EE Kaubad kasutab sellel veebilehel alljärgnevaid küpsiseid

  • Vajalikud küpsised: need seansiküpsised või tehnilised küpsised on vajalikud, et veebileht saaks nõuetekohaselt toimida Teie praeguste ja tulevaste külastuste ajal. Näiteks tagavad need küpsised, et kontaktvormi sisestatud teavet saaks tegelikult saata. Ka Google Analyticsi põhiküpsis annab meile põhiteadmised veebisaidil toimuvast. Seansi küpsiseid kontrollitakse vaikimisi. Episerveri veebisaidi küpsis eemaldatakse automaatselt kohe, kui sulgete oma veebibrauseri. Säilitame vajalikke küpsiseid 30 päeva.
  • Analüütilised küpsised: kasutame Google Analyticsi, Google Optimize ja Hotjari küpsiseid. Need küpsised aitavad meil mõista kuidas Te veebilehte kasutate. Sel eesmärgil kogume me andmeid, mida saame analüüsida. Me kasutame neid andmeid oma veebilehe parendamiseks. Säilitame analüütilisi küpsiseid üks aasta.
  • Reklaamiküpsised: nende küpsiste abil saame pakkuda teie huvidele sihitud reklaame. Sel eesmärgil kasutame Act-On küpsist ja muid küpsiseid. Reklaamiküpsiseid kasutatakse ka suhtlemiseks sotsiaalmeedias. Säilitame reklaamiküpsiseid üks aasta.

Küpsiste- ja Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

A&EE Kaubad OÜ jätab endale õiguse privaatsuspoliitika tingimusi muuta, teavitades sellest oma kliente. Privaatsuspoliitikaga seotud küsimustes palume pöörduda meie poole saates kiri e-posti aadressil info@aekaubad.ee

Kirjuta siia otsitav ning vajuta Enter

Ostukorv

Ostukorvis ei ole tooteid.